Over mij

OVER PAULA HEEGER
Ik ben Paula Heeger (1995) uit Leeuwarden. Ik studeerde journalistiek in Zwolle en schreef boekrecensies voor Hebban Feelgood, Boekenkrant, Mustreads en voor mijn eigen culturele platform MustMag.nl. Mijn blog Bookbreak bestaat sinds juni 2019. Ik werkte als freelance journalist voor Girlscene, Trendalert en Duurzaamthuis. Ook publiceerde ik in HP/De Tijd en schoof ik aan bij Brommer op Zee en Omrop Fryslan om over boeken te praten.

Inmiddels werk ik als community manager voor Bookinfluencers.com. Hiervoor organiseer ik marketingcampagnes voor CPNB, Nextory, Bruna en uitgeverijen als Ambo Anthos, Zomer & Keuning, A.W. Bruna en Blossom Books. Ik beheer het account @boektokkers (15K+) op TikTok.

Daarnaast maak ik zelf video’s over boeken op @paulaleest (6K+), met een focus op Nederlandse boeken en literatuur. Ik geef af en toe workshops over booktok voor lezers en schrijvers. Als ik niet op TikTok zit of aan het lezen ben, schrijf ik. Mijn korte feelgoodverhaal Boekhandel aan zee is als audioboek te beluisteren en is gepubliceerd in de verhalenbundel Slipperdagen & Zomerjurken.

Contact met me opnemen of samenwerken? Stuur me een DM op Instagram of mail me via paula@bookbreak.nl.

Paula heeger 2023

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *