Over mij

Over mij
Ik ben Paula, 26 jaar en schrijf op deze blog over de boeken die ik lees. Mijn favoriete genres zijn young adult en Nederlandse literatuur, maar ik lees ook graag non-fictie boeken (vooral over feminisme), jeugdliteratuur of romans. Bookbreak bestaat sinds juni 2019, maar ik schreef al veel eerder recensies. Zo recenseerde ik voor Hebban Feelgood, Mustreads en natuurlijk voor MustMag.nl. Verder werk ik als freelance journalist en schrijf ik onder andere voor Girlscene.nl. Je kunt me ook tegenkomen in de Boekenkrant, waar ik soms ook een recensie voor schrijf.

Tekst gaat verder onder de foto
Recensie: Ik wacht hier - Else Boer

Over Bookbreak.nl
In een ver verleden blogde ik over beauty, omdat ik fan was van beautybloggers én van schrijven hield. Tussen de lessen journalistiek door waar ik veel over nieuws, politiek en economie moest schrijven begon ik samen met een vriendin een eigen blog. Dat werd later MustMag.nl, waarop we films, series en boeken recenseerden en af en toe een column schreven. Dat ging onwijs goed, maar ik wilde liever zélf een persoonlijke blog hebben in plaats van een platform. En dan vooral over boeken.

In juni 2019 begon ik daarom met Bookbreak.nl en here we are. Op deze blog vertel ik je wat ik van de boeken vond die ik las, deel ik mijn kringloopvondsten en maak ik elke maand een lijstje naar welke nieuwe boeken ik uitkijk. Ook werp ik soms samen met Istvan in de rubriek Boomer & Millennial een kritische blik op een boek dat we allebei hebben gelezen. Kortom: ik hou nogal van schrijven over boeken en ik fileer ze hier graag voor je. Weet jij welke boeken je mee moet nemen uit de boekhandel. Wel zo handig!

Contact met me opnemen of samenwerken? Stuur me een DM op Instagram of Twitter of mail me via paula@bookbreak.nl.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *