Persoonlijk

Friday Five: vijf gesigneerde boeken

Vorige week ging de Friday Five over boeken die mij echt raakten, vandaag gaat het over gesigneerde boeken. En die heb ik helemaal niet in overvloed, moet ik zeggen. Maar met deze vijf in mijn kast ben ik erg blij.

De Friday Five is bedacht door Joost aka. Nerdygeekyfanboy. Het onderwerp van deze week is bedacht voor An van Boekenvirus.

1. Een – Sarah Crossan

friday five gesigneerde boeken

Voor YALfest had ik eigenlijk bijna geen gesigneerde boeken. Dus ik was enorm blij toen ik onder andere Een van Sarah Crossan kon laten signeren. De rij voor haar was veel minder lang dan de andere rijen (hoe dan?!), dus ik was zo aan de beurt. Funfact: het dochtertje van Sarah Crossan was ook mee en signeerde op post-it’s voor iedereen. Heel grappig, haha. Ik heb daarom niet alleen een handtekening van Sarah Crossan, maar ook van haar dochtertje. Lief hè?

Lees hier mijn recensie over het boek

2. De Eliminatie – Daniëlle Bakhuis

friday five gesigneerde boeken

Boeken van Nederlandse auteurs laten signeren is natuurlijk veel makkelijker. Soms zijn ze in een boekhandel bij je in de buurt bijvoorbeeld of op een evenement. Toch heb ik ook van Nederlandse auteurs amper gesigneerde exemplaren (ze komen niet vaak naar Noord-Nederland), maar van De Eliminatie van Daniëlle Bakhuis heb ik na YALfest wel een gesigneerd exemplaar. Zo leuk! Daniëlle gaf namelijk een workshop thrillers schrijven samen met schrijver Buddy Tegenbosch. Na afloop ging ik samen met Instagrambuddy Irene vragen of we ons boek mochten laten signeren, EN DAT MOCHT. Daniëlle is ook ontzettend aardig in het echt en schreef zelfs een persoonlijk stukje in het boek. Dat maakt het extra tof.

Lees hier mijn recensie over het boek

3. Allesbehalve Oké – Laura Steven

friday five gesigneerde boeken

Dit boek lijkt echt in ieder lijstje terug te komen?! Allesbehalve Oké is, zoals je weet, een van mijn favoriete boeken van 2018 tot nu toe. Op YALfest stond ik daarom snel bij Laura Steven in de rij, want van haar wilde ik het liefst een handtekening. Ik had zelfs stroopwafels voor haar meegenomen, vandaag dat ‘thank you for my gift’. Oh oh, dit was zo leuk. Laura is fantastisch en net zelf net zo grappig als de karakters in haar boek.

Lees hier mijn recensie over het boek

4. De 100 – Kass Morgan

friday five gesigneerde boeken

De 100 kocht ik speciaal voor YALfest, zodat ik het kon laten signeren door the one and only Kass Morgan. Súperleuke auteur. Ze maakte op YALfest met iedereen een praatje tijdens het signeren en vertelde tijdens het interview op het podium natuurlijk over de Netflix-serie The 100. Ik heb zelf een deel van de serie al gezien, maar het boek moet ik nog lezen. Ik ben enorm benieuwd, omdat 1) iedereen positief is en 2) in het boek andere twists zitten dan in de serie en 3) omdat ik van sci-fi hou.

5. Makkelijk leven – Herman Koch

Bij Van der Velde in Leeuwarden kwam Herman Koch langs vanwege de boekenweek. Ik kon het niet laten om even langs te gaan en mijn geschenk te laten signeren. Stiekem heb ik dit geschenk nog niet gelezen maar hey: een handtekening heb ik wel. Toch leuk.

Meer Friday Five

Benieuwd naar de Friday Five-lijstjes van andere bloggers? Neem ook een kijkje bij Joost (de bedenker van de Friday Five), Esmee, Laurie, Anneke, Angela, Monica, De Hebban Young Adult Club, Samantha en Annabel.

Welke gesigneerde boeken staan er in jouw kast?

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *